Zeus nisam se ja ucepio za admina vec ti i na ovom serveru ne bi uzeo admina jos i da mi se plati! Nemam nameru da kaljam svoj ugled sa seljacinama kao sto ste vi jbg. A sto se tice toga da li sam klinja...Pa pitaj tvoju mamu ona to odlicno zna... E sad posto se vidi da je admin tim sastavljen od decurlije skupljene sakom i kapom, jadnim, nepristojnim, i onima koji imaju komplekse nizih vrednosti kao zeus i mr 47, pa dolaze ovde da ih lece... Koja decrulija, a u sustini glupi ko ku*ac

Al dobro treba im istetovirati na celu i dont have real life eventualno, i'm stupid

Mada dobro boze moj kao sto rekoh u vise navrata cudna je ta majka priroda...
Ali ovako za kraj pre nego sto zapalim, moram prosto da vam kazem jos jednu stvar i dam jedan savet, pa ko hoce prihvatice ga ko nece ne mora... Vi mali napaceni admnski klinci, bolje posetite psihijatra, lazu, eventualno skoknite i do kovina, izlecite svoje komplekse nizih vrednosti (sto je zaista tesko moguce u ovom slucaju al ajd) pa ako jednog dana i postanete nesto, svima cu vam kupim lizalicu da mozete da je socno pocuclate i podudlate

Ae zdr