September 04, 2010, 07:44:56 PM
Welcome, Guest. Please login or register.
9595 Posts in 1345 Topics- by 1039 Members - Latest Member: johnbrannen546

Pages: [1]   Go Down
  Print  
Author Topic: zanimljivosti  (Read 118 times)
Glock
*
Ugled: -2
View Profile
« on: July 21, 2010, 07:38:51 AM »

Zeus nisam se ja ucepio za admina vec ti i na ovom serveru ne bi uzeo admina jos i da mi se plati! Nemam nameru da kaljam svoj ugled sa seljacinama kao sto ste vi jbg. A sto se tice toga da li sam klinja...Pa pitaj tvoju mamu ona to odlicno zna... E sad posto se vidi da je admin tim sastavljen od decurlije skupljene sakom i kapom, jadnim, nepristojnim, i onima koji imaju komplekse nizih vrednosti kao zeus i mr 47, pa dolaze ovde da ih lece... Koja decrulija, a u sustini glupi ko ku*ac Smiley Al dobro treba im istetovirati na celu i dont have real life eventualno, i'm stupid Smiley Mada dobro boze moj kao sto rekoh u vise navrata cudna je ta majka priroda...

Ali ovako za kraj pre nego sto zapalim, moram prosto da vam kazem jos jednu stvar i dam jedan savet, pa ko hoce prihvatice ga ko nece ne mora... Vi mali napaceni admnski klinci, bolje posetite psihijatra, lazu, eventualno skoknite i do kovina, izlecite svoje komplekse nizih vrednosti (sto je zaista tesko moguce u ovom slucaju al ajd) pa ako jednog dana i postanete nesto, svima cu vam kupim lizalicu da mozete da je socno pocuclate i podudlate Smiley

Ae zdr Smiley
Administrator
pr0
*
Ugled: 22
Opusteno Holivudski
fiste_94@hotmail.com View Profile
« Reply #1 on: July 21, 2010, 10:40:10 AM »

Pa ja ne znam ko je ovde iskompleksirani no lifer. Mislim realno nisam ja taj koji nema sta da radi pa dolazi na forum da se zali kako su admini glupa deca i kako bi ti trebalo da dobijes admina(sto se vidi u nekim postovima) al dobro to je tvoj problem ne moj.

test
Deagle
*
Ugled: 1
View Profile Email
« Reply #2 on: July 21, 2010, 03:23:56 PM »

Nisam citao post zato sto cortex ima malu pishu!
test
Deagle
*
Ugled: 1
View Profile Email
« Reply #3 on: July 21, 2010, 03:25:53 PM »

E da i lock Smiley
Pages: [1]   Go Up
  Print  

Jump to: